Khamis, 3 Februari 2011

Khabarmu...

Assalamualaikum....

Genap 5 bulan aku tak update blog kesyg ni...lama gila...lg malang aku sendiri da lama tak jenguk kabar blog ku ni...dlm tempoh 5bln ni...bole dikira brp kali aku jenguk...mgkn xsampai 5x...hehehe...kadang2 lupa aku ada blog...bisanya kan...tp hr ni tiba2 plak ada mood mau menconteng sesuatu d sini...mgkn sbb bosan kot..org masih dlm mood cuti..cuti thn br cina...tp kami pekerja sime darby d sabah kena kerja harini...huhuhu...entahla...apa rasanya..mcm2 rasa...tp alhamdulillah...byk juga keja siap...pg td time g keje...jalan raya lengang...mgkn masih ramai yg di ulit mimpi sedangkan aku tgh menekan pedal minyak keta utk sampai ke tmpt kerja...cuaca hari ini pun lain...nak kata panas xjuga panas...nak kata nak hujan..xjuga hujan..tp yg pasti ku rasa tenang...memandang ke luar jendela...ku lihat hijau...bunyi burung juga sungguh mendamaikan jiwa ku....alhamdulillah...semua dariNya dan milikNya...

Rasanya cukupla setakat ni...moga diberi lagi peluang utk menulis sesuatu di sini...salam...

Tiada ulasan:

Catat Komen