Rabu, 14 Julai 2010

kembali menulis...



...sekadar hiasan dinding...

Assalamualaikum semua...apa khabar???moga2 semuanya sehat dan sentiasa dlm rahmat dan kasih sayangNYA..amin...lamanya tak menulis d sini...terasa kekok plak..huhu..semenjak ada facebook ni...blog ni terasa sepi plak...kalo dulu hari2 buka blog walaupun sekadar menjenguk saja..tp lately..aku da lupa yg aku ada blog yg da lama tak berusik..sian blog ini..maaf ye..bukan niat nak abaikan awk..hehe..main lain jak bunyinya kan..kalo dulu semangat nak menulis sbb ada dorongan dr sahabat2 tp sekarang sahabat2 pun da kurang menulis hanya 2,3 org jak yg masih menulis tp aura semangat menulis tu pun semakin berkurangan...semlm sebelum tido tiba2 teringat akan blog ni..aku pun heran bole plk aku teringat benda ni..entah kenapa? tu yang harini terasa ini menulis walaupun xtau apa yg nak d tulis...kepala pun masih tgh pikir2 lg ni..apa ya??semlm pun da pikir apa nak tulis..tp rasanya mcm xsesuai plak..yelakan..da lama tak update blog ni..mgkn ini bole d anggap sebagai mukaddimah..hehehe..macam betul jak..da pasang niat nak aktif menulis balik..hrp2 la aktif kan..hehe..ntah2 pas ni senyap balik..hehe..maklum la kan kita xtau apa yg akan berlaku lepas ni..manatau busy mcm sblm2 ni..walau apa2pun niat da ada tinggal d laksanakan jak..hehehe

K la setakat ini dulu...jaga iman...jaga solat..hiasi peribadi dgn akhlak yg mulia seperti yg telah dicontohkan oleh Rasul junjungan mulia...jumpa lagi..salam...daaaaa.....

Tiada ulasan:

Catat Komen